Din fotoliul de deputat în cel de primar. Marina Tauber și-a depus actele pentru a fi înregistrată

0

Vrea să schimbe fotoliul de deputat pe cel de primar de Bălți. Este vorba despre Marina Tauber. Candidata PP ,,ȘOR” la alegerile locale noi. Astăzi, 22 octombrie aceasta și-a depus actele pentru înregistrare la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Bălți.

Într-o declarație făcută presei, Tauber a declarat că orașul Bălți are un potențial uriaș și dispune de cea mai valoroasă resursă – mulți oameni frumoși, care-și iubesc sincer orașul.

„Având un asemenea potențial, nimic nu ne poate împiedica să facem chiar mai mult decât ne propunem. Voi dezvolta acest oraș frumos, pentru a-l readuce la loc de cinste, acolo unde merită. Pentru că oamenii din Bălți merită mai mult! Mai mult respect, mai mult confort , mai multă bunăstare”, a declarat Marina Tauber.

Candidatul Partidului „ȘOR” a mai adăugat că nu vine la Bălți pentru a face politică sau pentru a folosi orașul ca pe o pistă de lansare în politica mare. „Eu am gustat deja din marea politică. Eu nu vă voi abandona, aveți cuvântul meu. Vă promit că îmi voi duce mandatul la bun sfârșit și voi îndeplini tot ce vă promit. Vom reconstrui drumurile, vom moderniza orașul, vom amenaja parcurile, vom renova spitalele, școlile și grădinițele. Vom transforma Bălțiul într-un oraș curat, dezvoltat și sigur. Va fi un oraș exemplu. Am susținerea celei mai mari și mai bine organizate echipe, care a îndeplinit întotdeauna tot ce și-a propus. Marele nostru atu este că noi ne ținem de cuvânt”, a conchis Marină Tauber.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture