/DOC/ Atenție! Alertele de călătorie, din nou actualizate. Ce restricții au fost menținute

Ministerul Afacerilor Externe a actualizat alertele de călătorie pentru Republica Moldova. Unele țări, cum ar fi bunăoară România, continuă să ne mențină în zona roșie. Pentru că Republica Moldova se află în lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat pentru România, moldovenii cu pașapoarte românești trebuie să stea 14 zile în carantină, transmite tv8.md.

În Ucraina, moldovenii pot intrat dacă dețin o poliță de asigurare medicală, care să acopere costurile unui eventual tratament pentru COVID – 19. De asemenea, este necesar un test negativ la coronavirus, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de trecerea frontierei de stat, emis în limba rusă sau engleză.

Menționăm că, moldovenii cu pașaport biometric în continuare nu pot intra în România. Mai jos este atașat documentul privind alertele de călătorie pe țara noastră.

Foto: tv8.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture