DOC // Lista cadourilor primite de Maia Sandu în primele trei luni de mandat. Ce i-au dăruit Klaus Iohannis, Zelensky și Macron

Președintele Maia Sandu a făcut publică lista cadourilor primite în perioada ianuarie-martie 2021. În cele trei luni, șeful statului a primit 20 de cadouri din partea președintelui României Klaus Iohannis, președintelui Ucrainei Volodymyr Zelensky, președintelui Franței Emmanuel Macron, din partea mai multor oficiali și diplomați străini, dar și mai multor organizații și instituții din R.Moldova, scrie deschide.md.

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a dăruit omologului său de la Chișinău o ie (bluză de broderie tradițională și etnică), iar liderul de la Kiev – farfurie din ceramică.

Președintele Franței a dăruit o eșarfă „Vintage Hermes” din mătasă naturală, dar și o carte „The Alps” – High Mountains in motion.

Toate cadourile au fost trecute în proprietatea Aparatului Președintelui R.Moldova.

Fotografie din resurse deschise.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture