DOC/ Programul celor două puncte mobile de vaccinare – troleibuzul și autobuzul. Unde pot merge cetățenii să se vaccineze anti-COVID

Cele două puncte mobile de vaccinare, troleibuzul și autobuzul, vor staționa marți, 3 august, în sectorul Rîșcani și respectiv în orășelul Sângera. Autoritățile municipale au emis o notă informativă prin care au anunțat cum vor funcționa cele două centre mobile de vaccinare, troleibuzul și autobuzul, scrie zdg.md.

Astfel, potrivit autorităților, în intervalul orelor 10:00 – 18:00, cele două puncte de vaccinare mobile: troleibuz și autobuz, se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va fi în sectorul Râşcani, strada Miron Costin, Complexul Memorial „Feciorilor Patriei – Sfânta Amintire”, iar autobuzul se va deplasa în oraşul Sângera, strada 31 August 9, în preajma Casei de Cultură.

Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile până la sfârșitul lunii august. Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

Foto: zdg.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture