/DOC/ Un apartament obținut prin donație și cinci conturi bancare. Ce avere declară primarul general al Capitalei, Ion Ceban

Deține un apartament care are o valoare de 991 775 de lei, un autoturism de marca „Skoda Kodiaq” fabricat și procurat în 2017 și cinci conturi bancare. Vorbim despre primarul general al Capitalei, Ion Ceban, care și-a depus declarația de avere și interese persoanele pentru anul 2020, transmite tv8.md.

Edilul a ridicat anul trecut un salariu de 224 085 de lei. Totodată, Ceban a mai primit peste patru mii de lei de la Parlamentul Republicii Moldova. Ceban declară și veniturile soției sale. Potrivit declarației, aceasta a primit un salariu de 69 766 de lei de la Exclusiv Media SRL.

În declarația s de avere se mai regăsește și un apartament dobândit în anul 2016, cu o suprafață de 230 metri pătrați, care la obținut prin donație. Valoarea acestuia este de 991 775 de lei, se arată în document. Totodată, Ceban declară și un teren intravilan in valoare de 159 997 de lei.

Primarul declară și un automobil de marca „Skoda Kodiaq” fabricat și procurat în 2017, care are o valoare de 455 400 de lei. Și acesta este scris pe numele soției.

Ion Ceban declară și cinci conturi bancare, patru fiind în lei moldovenești și un în dolari SUA. Suma totală a acestora este de aproximativ 189 000 mii de lei și 220 de dolari.

Precizăm că, Ion Ceban a fost ales primar al Capitalei din a doua tentativă. Acesta a candidat în anul 2018 la alegerile locale noi. Candidatul Partidului Socialiștilor (PSRM) la alegerile locale din Chișinău a câștigat fotoliul de primar cu un rezultat de 52,39%.

Foto: tv8.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture