„Dodon și-a cumpărat cel mai scump model de iPhone pe banii statului”. Șeful PSRM i-a cerut Maiei Sandu să dezmintă informația

Maia Sandu da, iar Igor Dodon ba. La câteva zile de la declarația șefei statului care a menționat că liderul PSRM a cumpărat cel mai scump model de iPhone din banii Președinție, atunci când se afla la conducerea statului, serviciul de presă a Partidului Socialiștilor a venit cu o reacție. Astfel, declarația Maiei Sandu a fost calificată drept minciună și cerându-i-se probe, scrie TV8.

După declarația șefei statului, purtătoarea de cuvânt a Partidului Socialiștilor, Carmena Sterpu, a menționat că „regretăm manipulările de tip fake news ale Președinției. Pentru a acoperi eșecurile în activitatea instituției prezidențiale, dar și scandalurile în lanț legate de echipa milionarilor cu companii offshore de la Președinție, și achizițiile de flori și covoare pentru șeful statului, doamna Maia Sandu lansează minciuni în spațiul public legate de predecesorul său. Una dintre minciunile recente este despre un telefon mobil, care ar fi fost procurat de instituția prezidențială pentru fostul șef al statului”.

În context, reprezentanții PSRM spun că această informație reprezintă un fals grosolan. Mai mult, Igor Dodon îi cere Maiei Sandu să dezmintă informația sau să prezinte probe despre existența unei astfel de achiziții.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture