Doi minori din Slobozia au omorât în bătaie un tânăr de 27 de ani

0

Doi minori au fost reținuți pentru că au omorât în bătaie un tânăr în vârstă de 27 de ani. Potrivit informațiilor, despre caz s-a aflat joi, 17 februarie, în jurul orei 04:00, după ce corpul neînsuflețit al victimei a fost depistat lângă poarta unei gospodării din satul Chițcani, raionul Slobozia, transmite  realitatea.md.

Astfel, la fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din regiune.

„S-a constatat că tânărul în vârstă de 27 de ani a fost snopit în bătaie, ceea ce a dus la decesul său. La scurt timp, au fost reținuți și doi minori: unul de 16 ani, iar celălalt de 17 ani”.

Audiați, suspecții au declarat că totul s-a întâmplat după ce, împreună cu mai mulți prieteni, se întorceau de la ziua de naștere a minorului de 16 ani.

„Pe drum s-au întâlnit cu tânărul de 27 de ani, iar între ei s-a iscat un conflict. Minorii l-au luat la pumni și picioare pe tânăr până când ultimul a rămas nemișcat, la pământ”.

La moment, cei doi minori, suspectați de omor, sunt reținuți.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture