Doi polițiști, reținuți în nordul țării. Oamenii legii ar fi pretins mită de 5000 de euro

Doi ofițeri de investigație din cadrul Inspectoratului de Poliție Sângerei au fost escortați la DGT Nord a CNA pentru a fi audiați într-un dosar pornit pe trafic de influență. Oamenii legii ar fi pretins 5000 de euro sub pretextul că au influență asupra angajaților Centrului Național Anticorupție. Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă al CNA, Victoria Timuș.

Victoria Timuș ofițer de presă CNA: „Potrivit datelor anchetei, polițiștii ar fi extorcat banii în scopul determinării ofițerilor anticorupție să mențină calitatea procesual penală de martori în privința a doi bănuiți de trafic de influență. Urmare a măsurilor speciale de investigație și acțiunilor de urmărire penală, polițiștii au fost reținuți pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă până la 7 ani de pușcărie sau o amendă de până la 300 000 de lei.”

Serviciul Nord al Procuraturii Anticorupție conduce urmărirea penală.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe