Doi tineri au furat un automobil din Capitală

Totul s-a întâmplat în noaptea de 10 august, în jurul orei 22:30, pe str. N. Testimițeanu, transmite Știri.md.

Oamenii legii au fost alertați de o femeie de 48 ani, comunicând că i-a fost răpit automobilul de marcă Mazda. Femeia a comunicat forțelor de ordine că dimineața a venit la serviciu a parcat unitatea de transport iar când a ieșit a depista lipsa acestuia.

Urmare a măsurilor demarate de către ofițerii de investigație, automobilul răpit și suspecții au fost reținuți și escortați la inspectorat pentru audieri unde și-au recunoscut vina.

Tinerii au spus că au răpit automobilul cu scopul de a se plimba prin oraș. Totodată în cadrul cercetărilor la fața locului în automobile au fost depistate două biciclete care s-au dovedit și acestea furate.

Tânărul de 26 de ani a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție mun. Chișinău iar minorul se cercetează în stare de libertate.

În privința suspecților au fost inițiate două cauze penale pentru ,,Furt” și ,,Răpirea mijlocului de transport”.

Conform legislației pentru faptele comise ei riscă amendă în mărime de la 32.500 la 67.500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de la 1 la 4 ani.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture