DOSARUL FILAT | A TREIA ȘEDINȚĂ DE JUDECATĂ, AMÂNATĂ. FILAT INVOCĂ PROBLEME DE SĂNĂTATE

O altă ședință de judecată în dosarul Filat a fost amânată. Despre aceasta a anunțat avocatul lui Vlad Filat, Igor Popa. Potrivit lui, ex-premierul nu s-a prezentat în fața magistraților din motive de sănătate. Astfel, Popa a mai adăugat că următoarea ședință se va desfășura în dat de 17 februarie.

„Am primit o concluzie de la medicii din penitenciar. Filat suferă de o tită cronică, respectiv nu este în stare să participe la ședința de judecată. Următoarea ședință s-a amânat pentru data de 17 februarie 10:30.”

La fel, avocatul lui Vlad Filat a menționat că a primit o înștiințare cu privire la plângerea expediată la CEDO în privința clientului său.

În data de 15 octombrie 2015, la prima ședință a Parlamentului din sesiunea toamnă-iarnă, lui Vlad Filat i-a fost retrasă imunitatea parlamentară cu votul a 79 din totalul de 101 de deputați, după ce cu o solicitare în acest sens în plenul parlamentului a venit procurorul general Corneliu Gurin, care a declarat că exită bănuieli și depoziția lui Ilan Shor cum că Vlad Filat ar fi implicat direct în fraudele de la Banca de Economii, fapte de corupție și trafic de influență.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture