Două curse de tren vor fi anulate

Două curse de tren de pe rutele Chişinău-Ungheni-Chişinău şi Ungheni-Bălţi-Slobozia-Ungheni vor fi anulate începând cu data de 18 ianuarie curent. Acestea vor fi anulate din cauza lipsei de pasageri, transmite Ziarul Naționl.

Directorul ÎS „Calea Ferată din Moldova” (CFM), Iurie Topală, a declarat pentru IPN că este vorba despre cursa Ungheni-Chişinău care pornea de la staţia terminus la ora 03.43 noaptea şi Bălţi-Slobozia-Ungheni, care pornea la ora 04.39 dimineaţa.
Conform statisticelor făcute de noi, pe aceste rute mergeau foarte puţini pasageri, în jur de 20-30 de oameni”, a declarat Iurie Topală.

Potrivit directorului CFM, în anul 2014, Calea Ferată a suferit pierderi de 180 de milioane de lei, din această cauză conducerea instituţiei a decis să facă economii. „Pasagerii acestor curse nu vor fi afectaţi, pe aceste distanţe rămân alte curse de trenuri. Noi am scos toate cursele de noapte ca să facem economii”, a menţionat directorul CFM.

Totodată, acum o lună, a fost anulată cursa de tren Chişinău-Ocniţa, la fel, din lipsă de pasageri, pe porţiunea Bălţi-Ocniţa.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture