Două persoane au ars în propria casă, în nordul țării

0

Două persoane și-au pierdut viața în incendii în nordul țării pe parcursul zilei de 22 decembrie. Primul caz a a avut loc la Glodeni, localitatea Camenca. Aici, într-o casă de locuit a fost depistat cadavrul carbonizat a unei femei în vârstă de 83 ani, iar în urma arderii au fost distruse mai multe bunuri materiale dintr-o cameră. Cauza decesului și circumstanțele urmează a fi stabilite ulterior de către specialiști.

Cel de-al doilea caz a fost înregistat, în localitatea Corlăteni, raionul Râșcani un incendiu a izbucnit într-o casă. Apelul către serviciul unic de urgență 112 a fost recepționatîn jurul  orei 14:26. Pentru lichidarea focului la fața locului a ajuns o echipă de pompieri. Ajunși, salvatorii au stabilit că focul a cuprins o construcție auxiliară. Astfel ca urmare incendiul a fost localizat la ora 14:46.  Mai mult decât atât în timpul intervenției într-o cameră pompierii au depistat cadavrul carbonizat a unui bărbat în vârstă de 56 de ani. Incendiul dat a fost lichidat către ora 16:27.

Potrivit IGSU, în urma incendiului au ars bunuri materiale dintr-o cameră cu suprafața de circa 18 m2, dar și din bucătăria cu dimensiunile de 12 m2. Menționăm faptul că cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de către specialiști.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture