Cât despre biserică, medicul a menționat că anume acolo există cel mai mare pericol de infecție. „Biserica e locul unde nu există ventilare, oamenii se molipsesc ușor, oamenii sărută unele și aceleași obiecte”, a adăugat Komarovski.

Amintim că pe 19 mai Sinodul Bisericii Ortodoxe din Moldova, în frunte cu Mitropolitul Chişinăului şi al întregii Moldove au semnat o declarație în care se declară împotriva vaccinării obligatorii împotriva COVID 19, în condițiile în care un vaccin nici nu a fost creat încă, iar vaccinare obligatorie nici nu există.

„Opinia publică din multe state europene, protestează contra obligativității vaccinurilor, mai ales a vaccinului contra COVID-19, deoarece le consideră o cale prin care sistemul antihristic mondialist dorește să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G. În Parlamentul Italiei a fost formulat de către o deputată în mod oficial cererea de arestare a infractorului internațional Bill Gates, care este acuzat de faptul că este un criminal împotriva umanității, că a provocat prin vaccinuri moartea a 500.000 de copii în India, că susține ideea de genocid pentru reducerea populației planetei. Bill Gates este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populației, prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacționează la undele transmise de tehnologia 5G și permit sistemului să îl controleze pe om de la distanță”, se spune în declarația Mitropoliei Moldovei.