Ilian Cașu, se întreabă, unde sunt măștile pentru personalul medical

58

Vicepreședintele Partidului Nostru, Ilian Cașu, se întreabă unde sunt măștile de protecție pentru personalul medical din țară. Întrebarea lui vine după ce a vizitat un centru medical, iar ceea ce a văzut acolo l-a îngrozit, transmite Știri.md. 

Din imaginile postate de Cașu pe o rețea de socializare se poate observa cum angajații centru pentru medici de familie își confecționează singuri măști din șervețele. De ce sunt nevoiți să facă acest lucru? Probabil pentru că nu dispun de măști medicinale.

În acest context, Ilian Cașu a venit cu o adresare către conducerea de vârf a țării, întrbându-i unde sunt măștile și banii oferiți pentru echipamente medicale.

„Masca anti-Covid pentru personalul medical al unui centru pentru medicii de familie din Chișinău. Dodon, Chicu, Dumbraveanu și Ceban: Unde-s măștile ca lumea și banii pentru acele măști?”, a scris Cașu.

Menționemă că de la început pandemiei, R. Moldova a primit ajutoare financiare, dar și echipamente medicale din mai multe țări UE, dar și din China, Rusia și Qatar.

Sursa: știri.md

Cmentariile sunt închise