Droguri și arme deținute ilegal depistate la Strășeni

Au desfășurat percheziții la domiciliul mai multor persoane suspectate de păstrarea și comercializarea drogurilor pe teritoriul localității Sireți din raionul Strășeni.

Droguri și arme deținute ilegal au fost depistate la Strășeni. Polițiștii din Strășeni în comun cu procurorii, au desfășurat percheziții la domiciliul mai multor persoane suspectate de păstrarea și comercializarea drogurilor pe teritoriul localității Sireți din raionul Strășeni, se arată într-un comunicat emis de IP Strășeni.

“În rezultat, la domiciliul a șase bărbați cu vârstele cuprinse între 25 și 55 ani, oamenii legii au ridicat marijuană, semințe de mac, plante de cânepă, aparate artizanale pentru consumul drogurilor dar și arme deținute ilegal” se arată într-un comunicat emis de IP Strășeni.

Potrivit oamenilor legii la momentul actual bărbații sunt cercetați în stare de libertate.

Menționăm faptul că potrivit legii penale, persoana vinovată de producerea, păstrarea, expedierea comercializarea drogurilor și păstrarea ilegală a armelor de foc se pedepsește cu închisoare de până la 7 ani.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture