Tragedie în capitală de Hramul Chișinăului. O minoră în stare de ebrietate a căzut în gol

Potrivit poliției, minora a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri.

Tragedie în capitală de Hramul Chișinăului. O minoră în stare de ebrietate a căzut de pe un bloc în construcție din sectorul Ciocana al Capitalei, transmite știri.md.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a spus că incidentul s-a produs de Hramul Chișinăului, în jurul orei 16:00.

“IP Ciocana a fost sesizat precum că o minoră a căzut de la înălțime pe strada N.Sulac. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și un echipaj medical. În cadrul documentarii polițiștii au stabilit că minora în vârstă de 14 ani împreună cu alți prieteni, aflându-se pe o construcție nefinisată, au consumat băuturi alcoolice, după care din neatenție a căzut”, a precizat Natalia Stati.

Potrivit poliției, minora a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri.Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture