Burduja a depus actele pentru înregistrare.,,Am o poziție civică activă” – astfel se autocaracterizează Maxim Burduja

Burduja va fi susținut de Partidul Unității Naționale.

,,Am o poziție civică activă” – astfel se autocaracterizează Maxim Burduja, candidat la funcția de primar de Bălți. Astăzi acesta s-a prezentat la Consiliul Electoral de Circumscripție Bălți, pentru a depune actele de înregistrare în cursa electorală. În această luptă, Burduja va fi susținut de Partidul Unității Naționale. A pășit pe acest drum pentru că-și dorește schimbări în oraș, de altfel ca și toți canidații la respectiva funcție.

,,Doresc ca orășenii să simtă un alt vânt, alte idei, ceva mai modern, mai inovativ, să fie o egalitate în orașul nostru. Să nu plece oamenii la lucru peste hotare. Și îmi doresc o campanie cinstită, demnă, să putem discuta lucrurile problematice, să putem găsi soluțiile bune.

Întrebat cum va reuși să aducă aceste schimbări în oraș, Maxim Burduja a declarat că ține aceste idei în secret pentru campania electorală și dezbateri.

,,Eu am acceptat susținerea PUN, pentru că să strîngi semnături e foarte greu. Nici nu m-am gândit să candidez, dar oamenii mi-au zis că merită de încercat. În programul și în dezbaterile de curând voi demonstra toate ideile și oportunitățile de a aduce bani în oraș 

Până acum au fost înregistrați în cursa electorală 2 candidați, Boris Marcoci de la PAS, Ion Straciuc de la partidul PACE. Intenția de a candida  în aceste alegeri a fost anunțată de Nicolai Grigorișin, în calitate de canidat independent, precum și Arina Spătaru, Nicolaie Chiriliciuc, Alexandr Litvinenco și Alexandr Nesterovschi, membru PSRM. Alegerile locale noi din Bălți vor avea loc pe 21 noiembrie.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture