Echipe mobile împreună cu poliția vor verifica dacă la Bălți sunt respectate normele de carantină

Controale mai stricte în timp de carantină. După ce pe parcursul zilei de luni a fost clar faptul că mai mulți orășeni dar și agenți economici care își desfășoară activitatea pe teritoriul municipiului Bălți, nu respectă normele impuse în situația de carantină. Astăzi Nicolai Grigorișin a anunțat despre formarea a 8 echipe mobile împreună cu polițiști, care vor monitoriza respectarea normelor.

Marți, 17 martie, Subdiviziunea pentru situații de urgență din Bălți a decis ca 8 echipe mobile să verifice normele de respectare a stării de carantină. Patru fiind insuficiente. Despre acest lucru a declarat de viceprimarul Nicolai Grigorișin. Potrivit acestuia, pe parcursul zilei de ieri a fost demonstratr că nu toți locuitorii orașului și nu toți agenții economici acordă importanță măsurilor luate în carantină, care vizează protejarea populației orașului de răspândirea infecției cu coronavirus.

El a specificat că de astăzi controalele vor fi și mai stricte. Și a rugat orășenii să ia în serios ce se întâmplă acum.

Мобильные группы с полицией проверяют, соблюдаются ли в Бельцах требования карантина

Мобильные группы с полицией проверяют, соблюдаются ли в Бельцах требования карантина

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 17. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture