Episcopia de Bălți și Fălești a donat doar 5400 de lei medicii ce luptă cu COVID-19

De la Dumnezeu mai mult, iar de la Episcopia de Bălți și Fălești doar puțin peste 5000 de lei. Doar atât a reușit să adune Episcopul Marchel de la subalternii săi pentru medicii Spitalului Clinic Bălți care luptă cu COVID-19.

Acesta a anunțat că va continua să adune fonduri pentru a susține personalul medical. Între timp și Episcopul Antonie, de la Episcopia de Bălți a Mitropoliei Basarabiei a anunțat o colectare de bani pentru medicii spitalului din oraș.

Episcopia de Bălți și Fălești, care aparține Mitropoliei Moldovei și este condusă de episcopul Marchel, a adunat doar 5400 de lei pentru a ajuta medicii din Bălți în lupta cu coronavirus. Potrivit episcopului, banii au fost colectați de la preoți și urmau să fie transferați Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” din Chișinău, transmite nordnews.md.

Anunțat de reporterii Nordnews.md, despre faptul că, și Spitalul Clinic Bălți va trata pacienții bolnavi de coronavirus, episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, a declarat că banii vor fi alocați instituției curative locale.

El a adăugat, că episcopia va continua să adune fonduri pentru a susține medicii din Bălți în lupta cu pandemia.

Și episcopul Antonie, de la Episcopia Bălți a Mitropoliei Basarabiei, a anunţat o colectă de bani pentru ajutorarea Spitalului din Bălţi, care se va desfăşura până în ziua de vineri, 3 aprilie 2020.

De precizat că episcopul Marchel a fost observat anterior plimbându-se într-un Mercedes Bens E-Class de ultimă generaţie.

Episcopia de Bălți și Fălești a donat doar 5400 de lei medicii ce luptă cu COVID-19

Episcopia de Bălți și Fălești a donat doar 5400 de lei medicii ce luptă cu COVID-19

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 30. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture