FEŢE COLORATE DE ZIUA COPIILOR

11

Zâmbete de copii, mult soare şi vremea frumosă de afară fac ca pima zi de vară să fie una specială, acestea sunt motivele care au dat  start sezonului estival. Cei mici, ghidaţi de părinţi, bunici şi fraţii mai mari au ieşit din case ca să se bucure de ,, Ziua internaţionălă a copiilor”. Totuşi eroii acestei zile sun picii, care sunt răsfăţaţi de către maturi, cu dulciuri, îngheţată şi multă atenţie.

Printre motivele de bucurie ale copiilor se numără şi pictatul pe faţă, iar alegerile facute de cei mici au fost variate.

 Desenele vii colorate, au fost ilustrate cu materiale, care nu daunează pielii. Artiştii folosesc tehnici speciale pentru a aplica paitingul.

Părinţii au aşteptat cuminţi, admirând procesul de creaţie, a  desenelor de pe faţa micuţilor nerăbdători de a vedea rezultatul.

La activităţile desfăşurate  în ,, Parcul Andrieş” au fost prezenţi voluntari, care au bucurat copii cu concursuri şi momente distractive.

Sărbătoare ,, Ziua internaţională a copiilor” marcată in data de 1 iunie, a fost declarată zi liberă prin  hotărârea aprobată de Guvernul Republicii Moldova.

 

 

 

Cmentariile sunt închise