FILAT VINE CU DECLARAȚII BOMBĂ PE INTERNET

Fostul premier, Vlad Filat, care a fost condamnat de prima instanță la 9 ani de pușcărie îi atacă într-o postare pe facebook pe Andrian Candu, Mihai Ghimpu și Iurie Leancă, pe care îi acuză de lașitate și ipocrizie. Totodată, acesta anunță că va ataca la curtea de Apel sentința dictată de instanță. 

Potrivit lui Filat, atât Andrian Candu, pe care-l numește „finul nobil” dar și Mihai Ghimpu, pe care-l caracterizează drept „cel mai important jurist al țării” este deja condamnat. 

„Să nu știe oare acești inși de prezumția nevinovăției, de Curtea de Apel, de Curtea Suprema de Justiție, de CEDO sau deja ei cunosc care va fi verdictul final scris la hotelul Nobil, acolo unde sunt chemati des să dea raportul?”, se întreabă Filat.

Filat îl menționează în postare și pe un alt ex-premier, Iurie Leancă. „Îmi aduc aminte privirea domnului Iurie Leanca, cel care a făcut declarații împotriva mea la el acasă, pe 14 octombrie, într-o zi libera, noaptea, pe întuneric, ca în 1937”. 

Astfel, ex-premierul anunță că va merge la curtea de apel, și speră în continuare să fie ședințele publice. 

agora.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture