/FOTO/ Deputatul PAS, Oazu Nantoi, adus cu SMURD la Chișinău după ce a suferit un accident în Bulgaria

Deputatul PAS, Oazu Nantoi a fost adus cu un echipaj terestru SMURD la Chișinău, în această dimineață, după ce a suferit un accident în regiunea bulgară Montana. Inspectoratul General pentru Situațiii de Urgență anunță într-un comunicat de presă că pe drum, pacientul a fost strict monitorizat de o echipă de medici și paramedici, scrie tv8.md.

IGSU nu precizează cu ce traumatisme s-a ales Nantoi, dar menționează că în timpul transportării cu ambulanța nu a suferit complicații. La sosire, a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă, pentru îngrijiri medicale ulterioare. Duminică, într-o postare pe Facebook, jurnalistul Petru Clej a scris că Oazu Nantoi s-a accidentat în timpul unui exercițiu de parașutism, sport pe care îl practică încă din anul 1966. Nantoi este vicepreședintele Federației de Parașutism din R. Moldova.

Oazu Nantoi are 73 de ani și este deputat ales pe listele Partidului Acțiune și Solidaritate.

 

    

Foto: tv8.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture