/FOTO/ Vindeau droguri prin intermediul unui magazin online. Patru tineri din Bălți, reținuți de polițiști

Patru tineri din Bălți, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, au fost reținuți pentru 72 de ore, fiind suspectați de comercializarea drogurilor prin intermediul unei aplicații, transmite tv8.md.

În cadrul acțiunilor de urmărire penală, polițiștii au stabilit că bănuiții, din luna ianuarie și până în prezent, au creat magazine online prin aplicația „Telegram”, utilizând terminale valutare, plasau drogurile în ascunzișuri, astfel evitând contactul direct cu consumatorii.

În rezultatul perchezițiilor efectuate la domiciliile și în automobilele acestora, oamenii legii au ridicat 57 de pachețele cu droguri, 19 120 de lei, carduri bancare, documente bancare, telefoane mobile de pe care erau administrate magazinele virtuale, carnete cu înscrisuri a drogurilor realizate, cartele SIM, sticuri, un cântar electronic, precum și materiale pentru ambalarea substanțelor narcotice.

Pe acest caz, oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru „Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Totodată, oamenii legii au demarat acţiuni speciale de investigaţii și de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor și identificarea altor persoane implicate.

Sursa: politia.md

Sursa: politia.md

Foto: tv8.md.
Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture