Gata cu publicitatea și vânzarea biletelor Loteriei Naționale în incinta centrelor multifuncționale

Directorul ASP a semnat ordinul.

0

Începând de luni 22 noiembrie publicitatea și biletele Loteriei Naționale puse în vânzare prin intermediul Poștei Moldovei în ghișeele amplasate în centrele multifuncționale ale Agenției  Servicii Publice (ASP) vor fi înlăturate, notează newsmaker.md. 

Acțiunea dată este dictată de necesitatea conformării la cadrul normativ și anume – Planul de acţiuni privind reforma de modernizare a serviciilor publice pentru anii 2017-2021, Legii privind administraţia publică centrală de specialitate și cea cu privire la organizarea și desfășurarea jocurilor de noroc.

Menționăm faptul că un ordin în acest sens a fost semnat de către directorul Agenției ce stabilește că publicitatea și vânzarea oricăror bilete de loterie în incinta ASP nu corespund scopului de constituire și respectiv misiunii Agenției Servicii Publice. Astfel decizia dată va cuprinde centrele ASP din 31 de localități.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture