GESTUL POLIȚIȘTILOR DIN BĂLȚI ÎN PRIMA ZI DE PRIMĂVARĂ

Inspectorii de Patrulare din Bălți înarmați cu mărțișoare i-au felicitat marți pe participanții la trafic cu ocazia primei zile de primăvară. Pe lângă șoferii trași pe dreaptă, cu mărțișoare s-au ales și pietonii. Aceștia au fost plăcut surprinși de gestul polițiștilor.

Permiteține să vă aducem un mesaj. Cu INP primăvara este mai în siguranță. Cu acest prilej vă înmânăm un mic cadou”.

Vreau să vă felicităm cu prima zi de primăvară. Cu INP viața e mai sigură. Din partea noastră un mărțișor”.

Participanții la trafic, care au primit mărțișoare, nu au ezitat să se dea cu părerea despre credibilitatea forțele de ordine din Republica Moldova.

Aș spune că acum în ultima vreme lucrurile sau mai schimbat. Îmi place atenția pe care o acordă participanților la trafic, sfaturile lor”.

Sincer vorbind, am încredere în ei doar în proporție de 50 la sută”.

Acţiunea s-a desfăşurat pe întreg teritoriul orașului cu scopul de a sensibiliza opinia publică, privind importanţa respectării regulilor de circulaţie.

Doar pentru bulgari, români, moldoveni şi serbi, prima zi a primăverii este una dintre cele mai respectate şi vechi sărbători.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture