Gheorghe Petic face dezvăluiri despre asasinarea lui Ion Butmalai

Ion Butmalai a decedat în anul 2014, în preajma alegerilor anticipate, la scurt timp după ce anunțase o conferință de presă în cadrul căreia urma să facă dezvăluiri despre jaful din sistemul bancar. 

Fostul deputat PLDM, Ion Butmalai, ar fi fost asasinat de către angajați ai Direcției 5 din cadrul Ministerului de Interne, susține fostul polițist de frontieră Gheorghe Petic, victimă și el a unei înscenări din partea aceleiași structuri. Petic a declarat marți, în cadrul emisiunii Cotidianul Live, că asasinatul lui Butmalai a fost „efectuat în practică de către cei din Direcția 5”.

„Asasinarea lui Ion Butmalai a fost comandată de către unii dintre cei care se aflau atunci la conducerea Republicii Moldova și de către anumite structuri din lumea interlopă. Ce cunosc eu, și urmează să vadă opinia publică, e că Ion Butmalai a fost împușcat de către angajați ai Direcției 5 care ofereau servicii de killer”

Ion Butmalai a decedat în anul 2014, în preajma alegerilor anticipate, la scurt timp după ce anunțase o conferință de presă în cadrul căreia urma să facă dezvăluiri despre jaful din sistemul bancar. Concluziile anchetei au fost că Butmalai s-a sinucis.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture