Ghinionul unui șofer din Bălți. A ajuns cu mașina blocată într-o groapă

A ajuns cu mașina într-o groapă. Este ghinionul unui șofer din Bălți, care s-a trezit cu automobilul blocat într-un crater provocat de spargerea unui apeduct.

O porțiune de drum era parcă bună. M-am gândit să merg pe acolo. Mai apoi am văzut că era avariată. Sub gheață era o groapă și mașina s-a prăbușit în ea complet”.

Bărbatul spune că craterul a apărut în rezultatul unei defecțiuni a apeductului. În pofida nenumăratelor adresări din partea locuitorilor de pe strada cu pricina, apa continuă să izvorască. Conducătorul auto a mai adăugat că groapa acoperită cu gheață este o adevărată capcană pentru șoferi.

După cum am înțeles, aici este o problemă cu țeava pentru apă. Cred că «Apă Canal»”.

Contactat de BTV, directorul întreprinderii „Apă Canal” Bălți , Victor Corcodel a afirmat că nu a știut nimic despre scurgerea de apă din acest sector și că nici nu cunoaște când ultima dată angajații întreprinderii ar fi trecut pe acolo cu un control.

Cu părere de rău nimeni nu a anunțat că acolo este o scurgere de apă. Noi efectuăm controale prin oraș. Acum nu pot să spun cine din cei 300 de angajați au fost ultima dată pe această stradă”.

Deși directorul susține că scurgerea durează doare de două-trei zile, adâncimea gropii demonstrează cu totul altceva.

Șoferul care a avut de pătimit, spune că reparația mașinii îl va costa minim 2000 de lei. Victor Corcodel, a afirmat că întreprinderea ar putea acoperi pagubele materiale după efectuarea unei expertize.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture