GRĂBEȘTE-TE SĂ CUMPERI POLIȚA DE ASIGURARE MEDICALĂ LA UN PREȚ REDUS!

De la sfârșitul anului 2016 și până în prezent, Agenția teritorială Nord-Vest a Companie Naționale de Asigurări în medicină din Bălți, a vândut circa 1300 de polițe de asigurare. În mare parte, polița de asigurare au fost cumpărate cu reducere  de 50% și 75%. Este vorba despre persoanele care se asigură în mod individual.  

Proprietarii de teren agricol beneficiază de reduceri de 75% achită doar 1 014 lei din prețul stabilit pentru anul 2017, de 4056 de lei. La rândul lor, fondatorii de întreprinderi individuale, patentarii, arendaşii, arendatorii, alţi cetăţeni care nu sunt angajaţi şi nu sunt asiguraţi de Guvern achită 2 028 lei, ceea ce reprezintă 50% din prima de asigurare medicală.

Cifrele au fost aunțate de către șefa direcției relații cu beneficiarii a Agenției Teritoriale Nord-Vest, Irina Țîbulac, în cadrul emisiunii Față-n Față de la postul de televiziune BTV, care a menționat că în acest an procedura de procurare a fost simplificată și poate fi efectuată nu doar la agenții, dar și la oficiile poștale.

Irina Țîbulac a comunicat că și persoanele fizice care fac dovada aflării peste hotarele Republicii Moldova mai mult de 183 de zile calendaristice pe parcursul anului bugetar beneficiază de reduceri în cazul asigurării în primele trei luni ale anului 2017.

Potrivit șefei secției Juridice a agenției, Daniela Revețchi, după data de 31 martie, persoanele care nu s-au asigurat în termenul stabilit de legislaţie vor plăti prima AOAM în mărime integrală, cu amendă și penalitate.

Notarii, avocaţii, executorii judecătoreşti şi mediatorii vor achita prima în mărime integrală de 4 056 lei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture