GRUPUL LEANCĂ VA VOTA GUVERNUL STURZA

Deputații „Grupului Leancă” vor vota Guvernul Sturza, o declarație în acest sens a fost făcută de președintele formaţiunii, Iurie Leancă, în cadrul ședințe de partid la care s-a discutat acest subiect.

În baza ședinței de astăzi al Biroului lărgit, cu participarea președinților organizațiilor teritoriale, cu participarea membrilor Biroului, am decis ca subsemnații, cei trei deputați, să dea un vot favorabil Guvernului Sturza. Înainte de ajunge la această ședință, am avut mai multe deplasări în teritoiu, am consultat opinia membrilor partidului, simpatizanților, și ascultând opinia membrilor și simptatizanților, am luat decizia de a susține acest guvern” a menționat Iurie Leancă.

Prim-vicepreşedintele PPEM, Eugen Carpov a declarant că formațiunea pe care o reprezintă în Parlament va asigura trei voturi pentru Guvernul Sturza, cât despre restul 48 – să se ocupe chiar premierul desemnat.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture