Havuzul din Bălți va fi conectat la rețelele de alimentare cu apă

Havuzul restaurat din centrul orașului Bălți a devenit o atracție pentru toți locuitorii orașului, cât și vizitatorii acestuia. Odată cu lansarea acestuia, de Ziua Orașului și până în prezent, bazinul havuzului a fost alimentat prin intermediul cisternelor. Anterior, viceprimarul a menționat că este o problemă temporară. Acesta a explicat că nu este un defect al fântînii.

Problema a apărut după ce centrul comercial ,,Unic”, de unde ar trebui să curgă apa în havuz, a transferat rețeaua de alimentare cu apă pe o altă stradă. Astfel au apărut și probleme cu hidranții, dispozitiv care permite deschiderea și închiderea unuia sau a mai multor furtunuri în același timp.

În cadrul ședinței la distanță Nicolai Grigorișin a solicitat angajaților Întreprinderii Municipale «Amenajarea teritoriului şi spaţii verzi Bălţi» să monitorizeze constant puritatea apei din vasul havuzului.

Viceprimarul a subliniat că este necesară monitorizarea calității apei în mod regulat până când havuzul și sistemul de filtrare a acestuia nu va funcționa la capacitate maximă.

În viitorul apropiat, va fi finalizată conexiunea rețelelor havuzului la sistemul de alimentare cu apă. Totuși, asta nu înseamnă că de bazinul havuzului, nu ar trebui să aibă cineva agrijă. Nicolai Grigorișin a vorbit despre acțiunile țărilor vecine în care vasul havuzului este curățat cu aspiratoare speciale.

Havuzul din Bălți va fi conectat la rețelele de alimentare cu apă  în termen de 10 zile.

Бельцкий фонтан подключают к системе водоснабжения

Бельцкий фонтан подключают к системе водоснабжения

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 8. Juli 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture