HOȚII NU AU FOS ÎN VACANȚĂ! NUMĂRUL FURTURILOR LA BĂLȚI

Hoţii nu-şi iau vacanţe sau concedii și sunt mereu „în acţiune”. Cel puțin asta arată numărul furturilor comise în perioada iunie-august în municipiul Bălți.  Potrivit informațiilor Inspectoratului de Poliție, pe parcursul verii au fost înregistrate 39 de furturi din locuințe. Deși cifra nu impresionantă comparativ cu primele luni ale anului, oamenii legii ne dau un sfat util: Paza bună trece primejdia rea.

„Pe parcursul anului curent, pe teritoriul municipiului Bălți s-au înregistart 144 de furturi din apartamente și case de locuit. Din numărul total de furturi în prezent au rămas nedescoperite 28 la număr. Pe parcurusul perioadei de vară, de la 1 iunie până la 23 august curent au fost înregistrate 39 de furturi din apartamente și case de locuit, dintre care 11 au rămas nedescoperite”, a declarat specialistul principal al secției management operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți, Elena Pavliuc.

Și pungășia continuă să fie practicată de unii răufăcători. De la începutul anului la Bălți au fost înregistrate 39 de cazuri de sustragere a bunurilor personale, printre care portmonee sau telefoane mobile. Practica mai arată că de multe ori presupusele victime pur și simplu își uită lucrurile la tarabele unde au făcut cumpărături sau în taxi.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture