Iarna şi-a intrat în drepturi în nordul Chinei, unde a nins abundent

Din motive de siguranță, în mai multe provincii ale țării, cursurile din școli au fost suspendate.

0

Viscolul le-a dat serioase bătăi de cap atât localnicilor, cât şi autorităţilor, care au lucrat contra cronometru pentru a curăța zăpada și restabili transportul. Din motive de siguranță, în mai multe provincii cursurile din școli au fost suspendate, transmite strileprotv.ro. 

Lipsa vizibilităţii şi stratul de omăt de o jumătate de metru înălţime au dus la închiderea unui aeroport local.Mai mult ca atât prima ninsoare din acest an s-a făcut simţită prezenţa şi în capitala Beijing, cu aproape o lună mai devreme decât erau oamenii obişnuiţi.

Menționăm faptul că potrivit meteorologilor chinezi, în perioada următoare valul de frig va cuprinde o mare parte din ţară și poate să ducă la o creştere a riscului de apariţie a gripei, într-o perioadă în care peste 20 de oraşe din nordul Chinei au raportat noi cazuri de COVID-19.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture