Igor Dodon încalcă RESTRICȚIILE, impuse de guvernarea sa

Președintele Igor Dodon profită de ultimele zile când mai poate folosi „Mercedes”-ul de serviciu. Șeful statului a mers astăzi în mai multe raioane, unde a avut întrevederi cu autoritățile publice locale, dar și cu alegătorii, transmite ziarulnational.md.

Deși rămân interzise adunările cu peste 50 de participanți, președintele nu a ținut cont de restricție. La întâlnirea de la Biserica „Acoperământul Maicii Domnului” din satul Miciurin, raionul Drochia, au participat peste 50 de persoane.

În imaginea postată de președinte pe Facebook am numărat 53 de persoane, însă aceasta nu a cuprins toți participanții la adunare. Mai mult, participanții la eveniment nu păstrează distanța socială.

De menționat că, anterior, și premierul Ion Chicu a încălcat regulile stabilite de Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică pe care o conduce.

Premierul a organizat în plină pandemie nunta fiului său, deși asemenea petreceri sunt interzise. Ulterior, premierul a spus că „nu a fost nuntă”, ci „o masă de sărbătoare” la care au participat doar câțiva unchi și mătuși. Imaginile video de la eveniment l-au contrazis, fiind vorba de o nuntă în adevăratul sens al cuvântului, cu mire și mireasă.

Sursa ziarulnational.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture