În acest an, una dintre principalele străzi ale orașului – strada Decebal va fi reparată

25 de milioane de lei din bugetul de stat vor fi alocați în reparația drumurilor din Bălți, în cadrul programului „Drumuri bune”. Cu toate acestea, finanțarea nominalizată acoperă numai înlocuirea suprafeței drumului – fără a înlocui bordurile. Potrivit viceprimarului Genadie Șmulschii la propunerea primarului, s-a decis alocarea unei finanțări suplimentare pentru reconstrucția trotuarelor și a bordurilor.

Amintim, că săptămâna trecută, primarul de Bălți Renato Usatîi a atras atenția asupra faptului că anul acesta va fi reparată una dintre principalele străzi ale orașului – strada Decebal, care face legătura între mai multe cartiere.

„Lucrările au început deja: se demontează bordurile vechi. Le vom înlocui cu altele noi. Drumul este modificat conform programului guvernamental „Drumuri bune”, însă acest program interzice utilizarea fondurilor alocate pentru înlocuirea bordurilor. Un drum nou, cu borduri vechi, stricate, este idioțenie și o pierdere de bani. Reparația drumurilor după tehnologie ar trebui să înceapă cu înlocuirea bordurilor. Reconstrucția trebuie făcută la o calitate înaltă. Prin urmare, a fost luată o decizie de urgență, înainte de începerea reparației drumului propriu-zis, de a înlocui bordurile. Iar trotuarele de-a lungul străzii vor fi pavate cu plăci în cadrul programului municipal „Orașul pietonal”, – a scris Renato Usatîi.

În acest an, una dintre principalele străzi ale orașului – strada Decebal va fi reparată

În acest an, una dintre principalele străzi ale orașului – strada Decebal va fi reparată

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 12. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture