În ajunul sărbătorilor de iarnă vor fi suplimentate garniturile care circulă pe rutele internaționale

Veste bună pentru călătorii cu trenul. În ajunul sărbătorilor de iarnă trenurile care circulă pe rutele internaționale vor fi suplimentate cu vagoane, arată datele oferite de către serviciul de presă al ÎS „Calea Ferată din Moldova”.

În perioada sărbătorilor de iarnă fluxul de călători crește. Respectiv, pentru a răspunde necesităților și solicitărilor parvenite din partea oamenilor CFM a suplinit numărul vagoanelor, la rutele Chișinău-Moscova și Chișinău-Sankt-Petersburg ”, a spus purtătorul de cuvânt CFM, Inga Nosatîi.

Astfel, începând cu data de 23 decembrie, trenurile Chișinău-Moscova 47 și 341 vor fi suplimentate cu 18 și respectiv 24 de vagoane cu compartimente de tip închis și deschis. Pentru trenul Chișinău-Moscova 47 schimbările vor fi valabile până la data de 29 decembrie, iar pentru trenul numărul 341 până la data de 28.

De asemenea, trenul care fac legatura între, Chișinău și Sankt-Petersburg va fi suplimentat cu 13 vagoane, din data de 26 decembrie și până la data de 28.

Costul biletelor nu se va majora.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture