ÎN AUDIENŢĂ LA VICEPRIMARII DE BĂLŢI

Zeci de bălțeni s-au adunat luni, 15 august, în holul primăriei, acolo unde a avut loc audiența cetățenilor de către viceprimari. La ordinea zilei au fost abordate întrebări ce țin de prestarea serviciilor de salubrizare, construcția și renovarea spațiilor locative, dar și prestarea întârziată a serviciilor pentru persoanele cu probleme grave de sănătate.

https://youtu.be/ONs4xV2gn0U.

Și comercianții din parcul central s-au arătat nemulțumiți de activitatea unor colegi și au venit la primărie să-și caute dreptate.

La fel de discutat a fost renovarea blocurilor locative. Unii locatari au declarat că locuințele lor nu au fost reparate de zeci de ani. Pentru a diminua fenomenul dat şi bălţenii să obţină rezultate palpabile în sfera dată, primăria a inclus acest domeniu în „Strategia de dezvoltare a municipiului Bălți pentru anii 2016-2019”. Autorii documentului  menţionează că în decurs de două decenii blocurile locative din Bălţi, care sunt incluse în fondul locativ nu au fost renovate. Construcţiile inginereşti din unele clădiri edificate acum 20-60 ani ating gradul uzură 100 de procente.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture