În Bălți, câțiva școlarii au găsit cadavre de câini jupuite de piele

76

Niște adolescenții  au făcut o descoperire macabră. În drum spre școală  aceștea au dat peste  cadavrul unui câine jupuit. Au expediat poza unui activist în protecția drepturilor animalelor. Voluntarii au difuzat informații pe rețelele de socializare, menționând că „pielea de pe câine a fost scoasă foarte atent, chiar și de  pe craniu”.

Dmitrii Belousov, voluntar și zooprotector, a mers la groapa de gunoi, unde zăcea animalul desfigurat. El a scomunicat echipei BTV, că școlarii, care au găsit câinele au mai observat o pungă lângă recipientul pentru gunoi, în care se aflau cadavrele altor câini. Pentru a fixa această atrocitate, Dmitrii a chemat poliția.

În Moldova, comportamentul cu cruzime, sau tortura animalelor care cauzează vătămări, sau decese se pedepsește cu amendă de la 25.000 la 37.500 lei, sau muncă neplătită în beneficiul comunității pentru o perioadă de la 100 la 180 de ore, sau închisoare de până la 1 an.

Cruzimea umană față de animale nu cunoaște limite. E posibil, ca monștrii să aibă nevoie de pielea câinilor pentru a face centuri. Pe site-urile specializate de pe Internet se remarcă faptul, că înainte de a jupui, animalul este mai întâi imobilizat cu mai multe lovituri puternice la nivelul capului. Mai mult, jupuirea  nu se oprește chiar și atunci când animalul rămâne în simțuri sau începe să-și revină.

В Бельцах школьники нашли трупы собак со снятыми шкурами

В Бельцах школьники нашли трупы собак со снятыми шкурами

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 16. Januar 2020

Cmentariile sunt închise