În centrul orașului Bălți a fost deschisă cantina socială pentru nevoiași

În centrul orașului Bălți, în fața Palatului Municipal de Cultură, din data de 15 decembrie funcționează cantina socială pentru nevoiași, care a fost deschisă la inițiativa primarului de Bălți Renato Usatîi. În doar cîteva ore în această cantină au reușit să ia masa și să se încălzească aproximativ 300 de oameni.

Reprezentantul întreprinderii municipale „Aprovizionare”, Ivan Osoianu, a povestit despre programul de lucru a cantinei și mîncarea oferită.

Oamenii sunt foarte bucuroși. “Mîncarea este gustoasă și caldă. Nu este mai mare cadou decît o bucată de pîine pentru o persoană flămîndă, a spus una dintre femeile care tocmai a luat masa în cantina socială”.

Cum a și promis edilul orașului, cantina va funcționa timp de o lună, pînă la data de 15 ianuarie.

În Moldova din păcate sunt mulți oameni pentru care Anul Nou este o plăcere costisitoare. Iată de ce, în orășelul nostru de sărbătoare va funcționa cantina socială, une pensionarii, veteranii, invalizii și toți oamenii nevoiași, vor putea lua masa absolut gratuit”, a scris Renato Usatîi pe pagina sa de facebook.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture