În facturile emise de ,,DRCD” va fi indicat un număr de telefon, pentru evacuarea deșeurilor din construcții

Începând cu luna iunie veți putea solicita evacuarea deșeurilor din construcții. Căramizile, bucățile de ceramică și alte resturi ale materialelor de construcție duc la defectarea frecventă a echipajelor întreprinderii responsabile de evacuarea gunoiului. Astfel în viitoarele facturi va fi indicat un număr predestinat solicitărilor de evacuare a deșeurilor voluminoase.

De luna viitoare, în facturile pentru evacuarea gunoiului va fi indicat un număr de telefon, la care puteți solicita evacuarea deșeurilor voluminoase, inclusiv cele din construcții. Despre aceasta s-a discutat în cadrul unei ședințe a primăriei. Potrivit directorului, întreprinderii responsabile de salubrizarea orașului, autospecialele se defectează din cauza cărămizilor, resturilor de ceramică și a altor deșeuri din construcție, care ajung în sistemul special de presare. Oamenii ar trebui singuri să-și evacueze deșeurile din construcții sau să solicite utilaj special în aceste scopuri.

Svetlana Novicova a adăugat că lucrătorii nu reușesc să evacueze, grămezile de gunoi, inclusiv deșeuri din construcții, care se adună foarte rapid. Potrivit ei pe teritoriul orașului s-au format alte trei gunoiști uriașe.

Angajații întreprinderii sunt nevoiți să muncească până la epuizare, deoarece bălțenii nu păstrează curățenia, a menționat Svetlana Novicova.

Amintim că, directorul întreprinderii municipale ,,Direcția Reparații și Construcții Drumuri”  a menționat la una din ședințele primăriei, că mai mulți agenți economici, care nu au un contract de evacuare a gunoiului se folosesc de platformele pentru deșeuri.

На квитанциях ДРСУ появится телефон для вывоза строительного мусора

На квитанциях ДРСУ появится телефон для вывоза строительного мусора

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 15. Mai 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe