ÎN MUNICIPIUL BĂLȚI VOR FI REPARATE MAI MULTE PODURI

Două poduri grav avariate din municipiul Bălți vor fi reparate în acest an. Autoritățile vor aloca din fondul rutier peste 1 milion 360 de mii de lei. Bălțenii salută inițiativa primăriei și spun că aceste poduri nu au fost reparate aproape de 20 de ani.

Unul dintre podurile care va fi supus reparației se află pe strada Boris Glavan. Acesta trece peste calea ferată. Bălțenii spun că din cauza gropilor de pe acest pod, mulți din ei evită să-l traverseze.

Și nici podul rutier de pe strada Babinschi, care de asemenea urmează să fie renovat în acest an, nu se află într-o stare mai bună. Oamenii spun că zona destinată pietonilor este grav avariată.

Potrivit şeful Direcţiei Gospodărie Comunală a Primăria Bălţi, Veaceslav Zincovschi, planul de reparare a acestor unități este inclus în proiectul lucrărilor de reparaţie şi întreţinere a gospodăriei drumurilor pentru anul 2016.

În municipiul Bălţi sunt 14 poduri. Autorităţile locale afirmă că cele mai multe dintre acestea au fost reparate în ultimii ani.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture