În oficiile poștale din Bălți va fi instalat un sistem de supraveghere video

În oficiile poștale din Bălți va fi instalat un sistem de supraveghere video. Informația a fost confirmată de către directorul Centrului de Poștă Bălți, Vasile Guțu. Acesta a menționat că instalarea sistemul de supraveghere are drept obiectiv atât monitorizarea activității angajaților, cât și a clienților.

Să monitorizăm și să avem o poziție obiectivă a situației din sălile operaționale. Când la noi vine o plângere de la client că a fost deservit necorespunzător sau a fost brutalizat de cineva trebuie să avem dovadă. Noi am avut cazuri când clienții au făcut zarvă. În unul din cazuri, un client a sticat trei sticle de la ghișee cu pumnul”.

Cu sisteme de supraveghere video urmează să fie dotate și oficiile poștale din Chișinău și din centrele raionale.

Într-un comunicat al Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, ministrul Vasile Botnari, spune că inițiativa vine și în urma unor nereguli depistate recent la un oficiu poștal din Chișinău: ”Ultimele două cazuri de însușire de către operatori poștali a unor sume provenite din alocațiile pentru îngrijirea copiilor, au scos la iveală anumite deficiențe de sistem. Sunt cazuri unice, ieșite din comun, care însă categoric nu trebuie să existe”, a menționat Vasile Botnari.

Trebuie să fie instalate. Poate atenția va fi alta. Uneori oamenii bătrâni stau în coadă și nu le cedează nimeni”.

Va fi bine și pentru angajați și pentru clienți”.

Ar fi bine dacă ar fi instalate. Totul va fi vizibil și transparent”.

Sistemul de supraveghere video va fi instalat în următoarele luni.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture