INAUGURAREA NOULUI AN ACADEMIC LA USARB

Universitatea  din Bălți și-a întâmpinat boboceii de anul acesta. Studenții de aici i-au informat cum decurge o zi din viața lor și care sunt oportunitățile instituției. Care sunt așteptările proaspeților discipoli aflați în cele ce urmează.

Vacanța s-a sfârșit, iar elevii au revenit pe băncile școlare. O nouă etapă a început și pentru  proaspeții studenți. Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți și Colegiul Pedagogic ,, Ion Creangă” și-au întâlnit cu brațele deschise cei peste 1400 de discipoli. Aceștia au participat la o întâlnire cu administrația instituției și cei care deja fac parte din familia USARB pentru a afla mai multe informații despre viața studențească.

Cei care au pășit pentru prima dată pragul universității au fost plini de emoții și speră la studii de calitate aici.

Administrația universității afirmă că a muncit mult  pentru a face față cerințelor studenților.

Pentru Colegiul Pedagocic ,,Ion Creangă” inaugurarea anului academic este foarte importantă, întrucât și-a reluat activitatea după o pauză de 3 ani.

În cadrul evenimentului 5 candidați și-au primit carnetele de student pentru cea mai mare medie de admitere.

Anul acesta la Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” au fost înmatriculați peste 1300 de studenți, iar la Colegiul Pedagogic ,,Ion Creangă” 114 elevi.

INAUGURAREA NOULUI AN ACADEMIC LA USARB

Universitatea din Bălți și-a întâmpinat boboceii de anul acesta. Studenții de aici i-au informat cum decurge o zi din viața lor și care sunt oportunitățile instituției. Care sunt așteptările proaspeților discipoli aflați în cele ce urmează.

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 2. September 2019

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture