ÎNCĂ 30 DE ZILE DE AREST PREVENTIV PENTRU GRIGORE GACIKEVICI

Fostul șef de la Banca de Economii Grigore Gacikevici a primit un nou mandat de arest preventiv pe un termen de 30 de zile. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Buiucani, la solicitarea procurorilor de a prelungi mandatul de arest pe numele acestuia, notează realitatea.md.

Amintim că Grigore Gacikevici a fost reținut în calitate de bănuit, într-un dosar intentat de procurori și ofițerii anticorupție pe faptul încălcării regulilor de creditare în perioada în care deţinea funcţia de preşedinte la BEM. El este învinuit că a favorizat dobândirea de către doi oameni de afaceri a unui credit prin înşelăciune, în valoare de peste două milioane de euro.

Fostul președinte al Băncii de Economii a fost încătușat și condus în izolatorul CNA la începutul lunii decembrie, într-un alt dosar intentat de procurori și ofițerii anticorupție pe faptul încălcării regulilor de creditare în perioada în care deţinea funcţia de preşedinte la BEM. Acesta se declară nevinovat.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture