Încă 470 de bălțeni au fost primit sacoșe alimentare 

Încă 470 de locuitori din municipiul Bălți au primit asistență sub formă de pachete alimentare. O parte din aceste produse au fost procurate cu bani din bugetul primăriei, alocați prin decizia Comisiei pentru Situații Excepționale. Restul produsdelor au fost procurate din banii alocați de primarul de Bălți, Renato Usatîi. Viceprimarul a menționat că lista beneficiarilor a fost suplinită.

De asemenea, Nicolai Grigorișin a spus că primarul de Bălți a alocat încă 20 de cutii cu produse alimentare pentru cei care s-au adresat personal la el. Mai mult decât atât, viceprimarul a amintit că persoanele care nu sunt în listele serviciului de asistență socială se pot adresa la primărie.

Reamintim că pentru sacoșele alimentare au fost alocate 600 de mii de lei. Fiecare pungă cântărește aproximativ 20 kg. De acest ajutor vor beneficia mai mult de 700 de persoane.

Еще 470 бельчанам развезли продуктовые пакеты: вес каждого — 20 кг

Еще 470 бельчанам развезли продуктовые пакеты: вес каждого — 20 кг

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 27. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture