Încearcă o altă modă cu AZART. Cel mai mare magazin de haine Outlet deschis la Bălți

Cel mai mare magazin “AZART Outlet” din țară și-a deschis larg ușile pentru cumpărătorii din Bălți și nordul republicii. Acesta este al doilea magazin de haine și încălțăminte stoc din oraș, dar într-un format nou și al 15-lea în Republica Moldova.

Cumpărător : ,,Sunt foarte bucuroasă că în orașul nostru s-a deschis acest magazin Azart. Cunosc foarte bine rețeaua aceasta de magazine din Chișinău și alte orașe ale țării. Aici îți poți petrece toată ziua și să găsește orice. Deja mi-am ales o mulțime de ținute. Recomand tuturor. Un personal foarte competent. Veniți, nu o să vă pară rău.

Cumpărător : ,, Eu nu prea iubesc să umblu prin magazine, dar vin aici la Azart pentru că fetele mereu îmi aleg hainele pentru mine. Aici sunt niște consultanți și un personal excelent. Veniți și nu o să regretați. Aici găsiți haine super.

Aici puteți găsi peste 50 de mii de articole vestimentare, încălțăminte și chiar accesorii unice de la diferite branduri internaționale, la cel mai accesibil preț. Și desigur un personal calificat care vă vor ajuta în alegerea unei ținute stilate și speciale. Iar dacă reușești să mergi la Shopping până în data de 15 martie vei avea parte de surprize. Pentru că “AZART Outlet” aduce clienților săi  fideli o altă modă.

Irina : ,,Acest magazin este cel mai mare, cu o capacitate de 1200 metri pătrați. Unde puteți găsi mai mult de 50 de mii de unități. Vă propunem haine pentru maturi și copii. Hainele și încălțămintea sunt noi sau la mâna a doua. Noi îi vom satisface chiar și pe cei mai capricioși cumpărători. Așa cum avem prețuri începând cu 20 de lei și mai mult de 1000 de lei.Vă așteptăm pe toți, zilnic de la orele 09:00 până la 21:00. Vom fi bucuroși să vă vedem.

La “AZART Outlet” cumpărăturile se fac cu plăcere. Primiți consultanță și ajutor , pentru a-ți găsi piesa vestimentară potrivită personalității și stilului tău.

Irina : ,, Magazinul nostru se diferențiază, nu doar prin cel mai mare asortiment de produse, dar și prin competența consultanților. Aceștia vă vor ajuta să alegeți hainele conform stilului, mărimii și culoarii dvs.”

Până la data de 15 martie, nu pierdeți ocazia să participați la cea mai generoasă tombolă, organizată de “AZART Outlet”. Vor fi oferite certificate cadou: 1 în valoare de 5000 lei, 2 a câte 1000 lei și 3 a câte 500 lei. Tot ce trebuie sa faci e să vizitezi magazinul Azart Outlet amplasat în strada Ștefani Cel Mare 48, Centrul Comercial Elite 1 și să cumperi în valoare de 500 lei și să te înregistrezi ca participant. Eztragerea va avea loc pe 15 martie la orele 17:00. Prezența este obligatorie. Pentru clienții fideli există și un sistem de loialitate. Descărcați în telefonul dvs aplicația UDS specială și primiți 50 de puncte, echivalentul a 50 de lei, cât și 10 % reducere pentru fiecare cumpărătură. Astel este activat un program de acumulare de puncte, care pot fi utilizate pentru a plăti următoarea cumpărătură în rețeaua Azart Outlet din toată Moldova.

Ștefan Schidu: ,, Am decis să deschidem acest magazin la Bălți, fiind că ținem foarte mult la clienții de la Nord și în special clienții orașului Bălți. Am decis să le facem acest cadou. Să venim cu primul magazine Azart cu un nou concept, de o nouă dimensiune și cu un nou asortiment de haine.

Rețeaua de magazine AZART Outlet este prezentă la Chișinău, Comrat,  Fălești, Bălți, Florești, Durlești și Cahul.

Cel mai mare magazin de haine Outlet deschis la Bălți

Încearcă o altă modă cu AZART Cel mai mare magazin de haine Outlet deschis la Bălți

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 12. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture