CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ A ÎNCEPUT. TROTUARELE DIN BĂLȚI SUNT SPĂLATE DE PRAF ȘI NISIP

Autoritățile municipale au dat start lucrărilor de curățenie în oraș. În cursul acestei săptămâni angajații de la ,,Amenajarea teritoriului şi spaţii verzi Bălţi”, spală de nisip și praful adunat pe trotuare pe timpul iernii.

Trotuarele din Bălți sunt spălate de praful și nisipul care s-a adunat pe parcursul iernii. Săptămâna aceasta lucrările au fost efectuate pe strada Ștefan cel Mare, în apropierea bisericii Sf. Nicolae. Apa este furnizată sub presiune înaltă, ceea ce permite la înlăturarea murdăriei de pe suprafața plăcilor de pavaj. Lucrările sunt realizate de întreprinderea municipală ,,Amenajarea teritoriului şi spaţii verzi Bălţi”.

Svetlana Novicova a menționat că administrația întreprinderii va trebui să calculeze rentabilitatea și eficacitatea unor astfel de lucrări, este posibil ca autoritățile locale să includă folosirea unui alt echipament.

Начало весенней уборки: В Бельцах отмывают от пыли и песка тротуарную плитку

Начало весенней уборки: В Бельцах отмывают от пыли и песка тротуарную плитку

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 12. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture