LA SOLICITAREA BĂLȚENILOR POT FI INSTALATE SCAUNE ȘI URNE ÎN CURȚILE DE LOCUIT

Locuitorii orașului care doresc ca în curțile de locuit să fie instalate scaune și urne se pot adresa în scris către ,,Gospodăria locativ-comunală Bălţi”. Peste 10 scaune care sunt construite în cadrul întreprinderii pot fi solicitate de a fi montate.

La Bălți, la cererea orășenilor, sunt instalate scaune noi în curțile în curțile de locuit. Despre asta a anunțat administratorul Întreprinderii Municipale ,,Gospodăria locativ-comunală Bălţi”, Tatiana Chiaburu. Ea a menționat că, la sfârșitul anului 2019, au fost instalate 45 de bănci, iar în acest an au fost realizate altele 15, dintre care trei au fost deja instalate.

Majoritatea scaunelor montate în oraș sunt în stare jalnică: sunt rupte, ceea ce înseamnă că reprezinta un pericol și trebuie înlocuite. Nicolai Grigorișin a menționat că locuitorii orașului pot depune o cerere scrisă către ,,Gospodăria locativ-comunală”.

Aproximativ 870 de bănci noi și 360 de urne au fost deja instalate la Bălți.

Во дворах устанавливают новые лавки

Во дворах устанавливают новые лавки

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 10. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture