VICEPRIMARUL VORBEȘTE DESPRE CE SUBIECTE DISCUTĂ LA TELEFON CU BĂLȚENII

După ce a lansat inițiativa de a fi apelat de Bălțeni la numărul personal de mobil, vice-primarul de Bălți vorbește despre subiectele discutate cu orășenii la telefon, printre care și unele faze nostime. Această acțiune a fost făcută de Nicolai Grigorișin pentru a discuta mai eficient cu cetățenii despre cele mai stringente probleme ale orașului.

Vice primarul Nicolai Grigorișin a vorbit despre ce lucruri discută cu orășenii la telefon. Acum o săptămână în studioul canalului BTV, și-a anunțat numărul mobil și a solicitat angajaților întreprinderilor municipale, precum și tuturor orășenilor, să-l sune pe telefonul personal. Acesta este disponibil pentru a vorbi despre probleme, a trimite fotografii și videoclipuri cu ceea ce se întâmplă în oraș.

Timp de o săptămână, mai mult de o sută de apeluri au fost primite pe telefonul mobil al viceprimarului. 70% din probleme au fost rezolvate imediat.

În pofida faptului că orășenii au fost rugați să sune în timpul zilei, nu toată lumea a reacționat la acest lucru cu înțelegere. Unul dintre apeluri, de exemplu, a ajuns la 4 dimineața.

O astfel de comunicare cu bălțenii vine la inițiativa lui Nicolai Grigorișin. El consideră că în acest fel conducerea orașului va avea ocazia să primească un flux efectiv de informații.

Вице-мэр рассказал, о чем общается с горожанами по телефону

Вице-мэр рассказал, о чем общается с горожанами по телефону

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 12. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture