ECHIPA DE FOTBAL A ORAȘULUI BĂLȚI REVINE PE TEREN DIRECT ÎN DIVIZIA A

Rebranding pentru echipa de fotbal a orașului Bălți. În următorul sezon câștigătorii Cupei Moldovei din 2016 revine pe teren dejoc alături de echipele Diviziei A. La fel echipa bălțeană și-a schimbat și denumirea, iar noul antrenor vine să antreneze din Ucraina.

În acest an, Bălțiul va reprezenta noua echipă de fotbal la campionatul de fotbal printre echipele Diviziei A. Aceasta poartă numele orașului. Clubul a primit toate actele necesare, echipa a fost formată, jucătorii au trecut examinarea medicală și sunt gata să lupte pentru accesul în Divizia Națională. Echipa va fi antrenată de un specialist ucrainean, cunoscut de toți suporterii bălțeni – Igor Rakhaev. Sub conducerea sa, echipa bălțeană a câștigat Cupa Moldovei în 2016.

Recent s-a aflat că din cauza amenințării cu răspândirea coronovirusului, startul campionatului Diviziei A este amânat până la 10 aprilie. În acest moment, echipa desfășoară zilnic antrenamente pe terenul artificial al Școlii de Fotbal din Bălți.

В Бельцы возвращается футбол

В Бельцы возвращается футболНовая команда уже заявлена в сезоне Дивизии А

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 11. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture