Incendiu în piața municipală din Bălți. Un magazin de electronice a luat foc

Incendiu în piața municipală „Vasile Alecsandri” din Bălți. Flăcările au izbucnit într-un magazin de electronice, în dimineața zilei de miercuri, 18 octombrie. Mai multe autospeciale au fost îndreptate la fața locului, pentru a stinge incendiul, până ca acesta să se răspândească peste magazinele din preajmă.

Pompierii au luptat cu focul preț de jumătate de oră. Incendiul a afectat parţial, acoperişul şi încăperea magazinului. O parte din tehnică, printre care mai multe calculatoare, a fost distrusă.

La Serviciul 901 a fost recepționat un apel, că în piața „Vasile Alecsandri” arde un magazin, unde sunt comercializate telefoane mobile. La fața locului au fost îndreptate 3 autospeciale, focul fiind lichidat la ora 3.40 de minute.”

În urma incidentului, nimeni nu a avut de suferit. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează să fie stabilite.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture